(Bakwagen) chauffeur autolaadkraan – Haarlem

Introductie

Voor een professioneel transport bedrijf in Haarlem zijn wij op zoek naar een (bakwagen) autolaadkraanchauffeur met ervaring. Ben jij de man waar wij op kunnen bouwen, heb jij zin in een nieuwe uitdaging en woon je binnen 30km van Haarlem?

Organisatie

Als Chauffeur Autolaadkraan ben je dagelijks bezig met uiteenlopende transporten waaronder bouwmaterialen, staal en exceptioneel transport in voornamelijk Nederland maar soms ook daarbuiten. Hiervoor ben je flexibel en heb je geen moeite met onregelmatige werktijden. Met focus op veiligheid voer je transportwerkzaamheden nauwkeurig uit en draag je zorg voor de auto en het (volg) materieel.

Functie

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met laad- loskraan ervaring. Je hebt ervaring met verschillende soorten materieel en laad- loskranen. Je bent in het bezit van rijbewijs B, C-E, code 95 en VCA-B en bij voorkeur je TCVT certificaat Tevens ben je zelfstandig, klantvriendelijk en spreek je een woordje Engels en Duits.

Functie-eisen

  • Rijbewijs CE
  • VCA certificaat
  • Basis Engels en/of Duits
  • Zelfstandig
  • Laad en loskraan ervaring
  • TCVT certificaat is een pre

Aanbod

  • Werken in een professioneel en gezellig team
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Leuk en gevarieerd werk
  • Uitzicht op een vaste aanstelling

Inlichtingen

Jan Sepp +31 (0)75-2300100 jan.sepp@flex-in.nl

Sollicitatie

Jan Sepp +31 (0)75-2300100

 
Geplaatst in Medior, Transport&Logistiek, Vacatures, Vrachtwagenchauffeur CE en getagd met , , , , , .