Chauffeur CE – nacht – Hedel

Introductie

Ken je de gezegde “Handen in de schoot, dat geeft geen brood”? Lever daarom het brood uit de nacht vers in de ochtend! Je maakt gebruik van een modern en goed onderhouden vrachtwagenpark, waardoor een comfortabele rit alvast een garantie is. Jij staat als vrachtwagenchauffeur centraal en je ondervindt steun via diverse opleidings- en cursusmogelijkheden voor jouw verdere ontwikkeling. Wil je deze kans grijpen? Lees dan verder.

Functie

In deze functie verzorg je het transport van broodkarren vanuit de standplaats in Hedel. Je zorgt ervoor dat alle broden op tijd bij de winkels zijn. Op een dag doe je ongeveer 10 a 12 adressen aan. Je rijdt voornamelijk doordeweeks, maar bent bereid om 2 keer per 4 weken op een zaterdag of een zondag te werken.

Standplaatsen: Hedel

Functie-eisen

 • Rijbewijs CE + Code 95;
 • Digitale bestuurderskaart;
 • Aantoonbare ervaring met trekker oplegger;
 • Bereidheid om soms in het weekend te werken;
 • Dienstverlenend, sociaal en collegiaal;
 • Dienstverlenend en betrouwbaar.

Aanbod

 • Werk voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling;
 • Salaris conform TLN cao, afhankelijk van de ervaring;
 • Keuze uit wekelijkse of vierwekelijkse verloning;
 • Gedegen inwerkperiode;
 • Een afwisselende zelfstandige functie;
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Flex-in.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over deze of een van onze andere vacatures? Neem vrijblijvend contact op via 075 2300100 of wioleta.brynkus@flex-in.nl voor meer info. We hopen snel iets van je te horen!

Vacaturenummer: 31

 
Geplaatst in Transport&Logistiek, Uitvoering, Vacatures, Vrachtwagenchauffeur CE en getagd met , , , , , .