Asbestsaneerders gezocht: DAV1, DAV2 & DTA – Emmen

Introductie

Wil jij zorg dragen aan een veiliger en gezonder Nederland? Dan is werken als deskundig asbestverwijderaar iets voor jou. Voor onze opdrachtgevers zijn we zowel op zoek naar Asbestsaneerders (DAV1/DAV2) als naar Toezichthouders (DTA).

Functie

 • Deskundig Asbestverwijderaar (DAV1 & DAV2)

Samen met je collega’s houd jij je bezig met alle werkzaamheden rondom het verwijderen van asbest. Denk aan het afzetten van het te saneren gebied of het opzetten van een containment waar asbest moet worden verwijderd. Ook zorg jij voor sloopwerkzaamheden en de veilige afvoer van besmette materialen. Je werkt natuurlijk volgens de wet- en regelgeving. Daarbij werk je onder toezicht van de DTA’er (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering).

 • Uitvoerder/ Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA)

In hoofdlijnen zorg jij voor de voorbereiding en uitvoering van de asbestsanering. Je zorgt dat het verwijderen van de asbest volgens de richtlijnen gebeurt. Je let hierbij op de wetten, veiligheid en kwaliteit van de werkplaats. Daarnaast houd je ook een goede administratie bij.

 • Leerling asbestsaneerder (DAV 1)

Periodiek zijn wij op zoek naar leerling asbestsaneerders. Dit is een onwijs mooie kans voor mensen die een vak willen leren als asbestsaneerder. Door training en cursussen word je opgeleid tot zelfstandig professional. Neem contact met ons op voor meer info over deze mogelijkheid.

Functie-eisen

 • DAV óf DTA-A certificaat*;
 • B-VCA / VOL-VCA;
 • Cursus Adembescherming gevolgd;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel spreken als schrijven);
 • Communicatief sterk.

*Heb je dit certificaat nog niet behaald maar zou je wel graag werken in de asbestsanering? Dan kunnen wij jou daar bij helpen. Neem snel contact op.

Aanbod

 • Collegiale werksfeer;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Werkkleding en benodigde PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen);
 • Salaris afhankelijk van de ervaring;
 • Keuze uit wekelijkse of vierwekelijkse verloning;
 • Persoonlijke begeleiding vanuit Flex-in.

Inlichtingen

René Kroezen: email: rene.kroezen@flex-in.nl, tel.: 0591 679488.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Of wil je graag wat meer informatie? Neem dan snel contact op met René via email: rene.kroezen@flex-in.nl, tel.: 0591 679488. We hopen snel van jou te horen!

Geplaatst in Asbestsaneerder (DAV), Bouw, Standaard, Uitvoering, Vacatures en getagd met , , , , , .