Chauffeur CE – Hillegom

Introductie

Hou jij als vrachtwagenchauffeur van een beetje extra uitdaging waarbij je ook nog goed beloont wordt? Ben je een vroege vogel die het lekker vind om aan het eind van de dag weer gezellig bij je gezinnetje te zijn. Zit je ook nog het liefst lang achter het stuur? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. 

Functie

Vanuit de standplaats Hillegom zal je om 7:00 beginnen. Gedurende de dag zal je 15 tot 20 stops per dag maken in de provincies Noord / Zuid Holland, Utrecht en Flevoland. Hier en daar zal je bij een particuliere klant langs gaan maar hoofdzakelijk zullen je stops bedrijven en instellingen zijn. Daarnaast zal je ook weer ladingen ophalen die weer gelost worden in Hillegom. Afhankelijk van de drukte, eindigt jouw werkdag tussen 16:00 en 17:00.

Functie-eisen

 • Rijbewijs CE + Code 95;
 • Digitale bestuurderskaart;
 • Goede fysieke gezondheid;
 • Gemotiveerde en punctuele instelling;
 • Zelfstandige werkhouding;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal.

Aanbod

 • Werk voor langere tijd met kans op een vaste aanstelling;
 • Salaris conform cao afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Keuze uit wekelijkse of vier wekelijkse verloning;
 • Een prettige werksfeer;
 • Een afwisselende en zelfstandige functie.

Inlichtingen

Wioleta Brynkus +31 (0)75-2300100

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Of wil je graag wat meer informatie? Neem dan snel contact op met Wioleta Brynkus via email wioleta.brynkus@flex-in.nl of per telefoon, 075 – 2300100. We hopen snel van jou te horen!

Geplaatst in Junior, Standaard, Transport&Logistiek, Vacatures, Vrachtwagenchauffeur CE en getagd met , , , , , .