Pagina niet gevonden

Werken als kipperchauffeur – wat doe je dan?

Blog - 01 - 03 - 2024

Heb je ooit nagedacht over een baan waar elke dag iets nieuws brengt? Waar je het ene moment door uitgestrekte landschappen rijdt en het volgende moment een bruisend bouwterrein oprijdt? Dan is de baan van kipperchauffeur misschien wel jouw volgende baan. In de wereld van logistiek, bouw en transport zijn kipperchauffeurs een belangrijke pion. Ze vervoeren alles, van zand tot grind, en zorgen ervoor dat projecten vlot door kunnen gaan. Klinkt goed? Dan is het tijd om te ontdekken wat deze baan jou kan bieden.

Werken als betonmixer chauffeur: hoe is dat?

Blog - 02 - 01 - 2024

Elke ochtend, terwijl Nederland nog slaapt, beginnen betonmixer chauffeurs aan hun taak in de stille straten. De geur van vers gezette koffie vermengt met de frisse ochtendlucht en de eerste zonnestralen. Dit is het wereld van de betonmixerchauffeur - een wereld vol vrijheid, verantwoordelijkheid en tastbare resultaten. Lees meer over het werken als betonmixer chauffeur!

Logistiek medewerker salaris: dit ga je verdienen

Blog - 30 - 10 - 2023

In de wereld van vandaag is de logistieke sector enorm belangrijk. Van het product op je tafel tot het cadeau dat je online bestelt; achter alles zit een logistiek proces. Onmisbaar in dit proces is zonder twijfel de logistiek medewerker. Maar wat verdient een logistiek medewerker eigenlijk? Laten we daar samen induiken!

Wat doet een logistiek medewerker?

Blog - 05 - 09 - 2023

In de bruisende wereld van vandaag speelt logistiek een sleutelrol. Van het product op je tafel tot het boek in je hand, er zit een complex logistiek proces achter. En centraal in dit proces staat de logistiek medewerker. Maar wat doet een logistiek medewerker eigenlijk? Dat vertellen we je in deze blog.

Vrachtwagenchauffeur worden op latere leeftijd: de voor- en nadelen

Blog - 05 - 07 - 2023

Wie zegt dat een carrièreswitch op latere leeftijd niet meer kan? Bij Flex-in vinden we dat leeftijd slechts een getal is, zeker als het gaat om het leren van nieuwe dingen en het kiezen voor een nieuwe baan. Een baan waar we het in deze blog over gaan is vrachtwagenchauffeur. Vrachtwagenchauffeur worden op latere leeftijd komt met voor- en nadelen. In deze blog vertellen we je erover.