Certificeringen en keurmerken

Op Flex-in Uitzendgroep kunt u rekenen

Certificeringen Flex-in Uitzendgroep

Uitzendkrachten en opdrachtgevers vinden in Flex-in een betrouwbare partner waarop zij kunnen rekenen. Dit blijkt niet alleen uit onze jarenlange staat van dienst. Ook de nodige certificeringen dragen bij aan kwaliteit waar u van profiteert. Belangrijke overkoepelende organisaties in de uitzendbranche keuren ons bedrijf periodiek. Verschillende zaken komen hierbij naar voren. Denk dan aan een correcte administratie, goede kredietwaardigheid en juiste verwerking van persoonsgegevens (AVG).

NBBU

Wij zijn lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Als gevolg hiervan hanteren wij dan ook het cao van de NBBU. Hieruit blijkt dat wij onze lonen en opgebouwde reserveringen tijdig en correct uitbetalen

SNA – (NEN 4400-1 & NEN 4400-2)

Via de Stichting Normering Arbeid (SNA) heeft Flex-in SNA-keurmerk behaald. Hierdoor zijn wij NEN-gecertificeerd (4400-1 & 4400-2) wat het kenmerk is voor uitzendondernemingen en (onder)aannemers. Wij worden door de SNA beoordeeld op onze verplichtingen uit arbeid.

Stichting Normering Arbeid

Veiligheid-Gezondheid Checklist Uitzendorganisatie (VCU)

Wij voldoen aan het VCU-certificaat met als doel de veiligheid en gezondheid te verhogen van onze uitzendkrachten die risicovol werk uitvoeren. VCU staat namelijk voor Veiligheid Gezondheid Checklist Uitzendorganisatie en komt voort uit het VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemer).

OpenCompanies

OpenCompanies beoordeelt organisaties op kredietrating en betaalgedrag. Flex-in is dan ook positief beoordeeld op kredietrating en betaalgedrag. Dit geeft onze relaties extra vertrouwen om zaken met ons te doen.

 

OpenCompanies Logo

Meer weten over Flex-in?

 

Wacht niet langer en neem contact op