Schrijf je in bij Flex-in Uitzendgroep...

Zoek je een leuke baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Inschrijven bij Flex-in Uitzendgroep

Zoek jij een leuke baan in transport, logistiek of bouw? Schrijf je dan in bij Flex-in. Met onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche helpen wij je graag. Verstuur je gegevens en CV zodat wij in contact met je kunnen komen. Heb je nog vragen of wil je liever zelf contact opnemen? Bel naar 0591–679488 of stuur een mail naar recruitment@flex-in.nl.

Direct onze vacatures bekijken?

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

Adres prive

Wat kunnen wij jou bieden?

Landelijk netwerk van vacatures

Werk bij topbedrijven die graag van jouw talenten gebruikmaken

Opleidingsmogelijkheden

Behaal je rijbewijs E achter C, Code 95 / DAV 1-2 & meer!

Goede verdiensten

Kies tussen een wekelijkse of 4-wekelijkse verloning.

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Zodra wij je gegevens ontvangen neemt iemand van de dichtstbijzijnde Flex-in vestiging zo snel mogelijk contact met je op. We plannen dan samen een gesprek in waar we kennis maken onder het genot van een kop koffie, thee of iets anders. We vragen je of je de volgende documenten kunt meenemen:

  • Identiteitsbewijs;
  • Rijbewijs;
  • CV.

Bovenstaande documenten hebben je nodig om je in te schrijven. Na de inschrijving gaan we actief voor je op zoek naar een goede baan die overeenkomt met jouw wensen. Het kan snel gaan, sommige mensen gaan zelfs de dag erna al aan het werk!

Wij gaan veilig om met jouw gegevens

In het kader van de privacywetgeving (AVG) vinden wij het belangrijk te vermelden dat wij veilig omgaan met jouw gegevens. Je kunt er vanuit gaan dat jouw gegevens veilig worden verwerkt en niet in verkeerde handen terechtkomen. Hier gaan wij heel professioneel en discreet mee om! Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer.