Over Flex-in Uitzendgroep

Over Flex-in Uitzendgroep

Flex-in PSN is hét uitzendbureau voor transport & logistiek en bouw. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel in deze sectoren. Een juiste match staat bij ons altijd op de eerste plek. Een team van deskundige medewerkers streeft er elke dag weer naar om onze klanten en flexwerkers zo goed mogelijk te helpen. Om het allerbeste uitzendbureau in de transport & logistiek en bouw te zijn, gaan wij uit van de volgende punten:

  • De juiste match staat bij ons centraal;
  • Goed opgeleide intercedenten zorgen voor de nauwkeurige matches;
  • Wij hanteren een persoonlijke aanpak;
  • Wederzijds vertrouwen vinden wij belangrijk.

Samenwerking Project Support Nederland (PSN)

Sinds 2015 werkt Flex-in samen met Project Support Nederland (PSN). Door deze krachtenbundeling zijn wij nu in staat om naast personeel in de transport en logistiek ook gekwalificeerde medewerkers in de asbestsanering, bouw, techniek en metaal te leveren. Zo hebben we nu een nog beter beeld van de arbeidsmarkt, werken wij constant aan de verbetering van interne processen en neemt ons netwerk met goede kandidaten almaar toe.

Onze visie op uitzenden

Een uitzendkracht is bij ons geen nummer, maar een persoon. Bedrijven hebben het vaak al druk zat om zich bezig te houden met de werving van goed personeel. Daar komt Flex-in bij kijken; wij maken de beste match voor iedere situatie. U kunt er bij ons van op aan dat u te maken krijgt met betrouwbaar personeel. Wij checken namelijk uitvoerig referenties en houden sterk rekening met uw wensen en behoeften.

Waar wij naar streven

Met een team van hardwerkende professionals streven wij er elke dag weer naar om zo veel mogelijk mensen te helpen aan een goede baan. Bij ons duurt eerlijkheid het langst en bent u verzekerd van een passende match. Daarnaast tonen de juiste certificeringen bewijzen dat wij een betrouwbare partner zijn. Wij zijn begonnen in 2004 en hebben daarom al bijna 15 jaar ervaring in het vak.

Hoe flexibel wij dan ook zelf zijn, de relaties die wij aangaan zijn duurzaam.