Payroll

Payroll in transport en logistiek

Payroll in transport en logistiek komt de laatste jaren steeds meer voor. Payroll is namelijk een ideale manier om flexibel te zijn en minder administratie te moeten voeren. Zeg vaarwel tegen contracten, verzuimbeleid, pensioenen en natuurlijk de terugkerende verloningen. Bel naar 0591–679488 of mail naar info@flex-in.nl voor meer informatie.

Nieuwe en bestaande medewerkers op payroll

Payroll kan op verschillende manieren worden ingezet. Enerzijds kunt u er namelijk voor kiezen om payroll geleidelijk toe te passen. Anderzijds kunt u ook al uw bestaande medewerkers op de payroll te zetten. Dit is helemaal afhankelijk van uw wensen en wij denken hier dan ook graag met u mee.

De voordelen van payroll in transport en logistiek

Kiezen voor payroll leidt ertoe dat u eenvoudig en efficiënt uw personeelsadministratie kunt organiseren. Verdere voordelen van payroll in de sector transport en logistiek zijn als volgt:

  • Gemak – geen administratief gedoe meer;
  • Flexibiliteit – u kunt eenvoudig opschalen;
  • Minder risico’s – u zit nergens aan vast;
  • Besparing – bespaar op loonkosten en administratiekosten.

Waarom voor Flex-in kiezen voor payroll in transport en logistiek?

Jarenlange ervaring leidt ertoe dat wij de specialist zijn op het vlak van goed personeel in transport en logistiek. Daarnaast is niet alleen payroll mogelijk, ook werving & selectie en uitzenden is via ons mogelijk.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Onze landelijke dekking en jarenlange ervaring leidt ertoe dat wij specialist zijn op het vlak van goed personeel in transport en logistiek. Bent u ook benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan eens een vrijblijvend gesprek aan. Een van onze medewerkers komt graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel daarom naar 0591–679488 of stuur ons een email: info@flex-in.nl