Payroll in transport, logistiek en bouw

Flexibele vakkrachten, minder administratie

Payroll via Flex-in Uitzendgroep

Als u gebruik wilt maken van gekwalificeerd en goed personeel en niet de risico’s van het werkgeverschap wilt dragen, is payroll ideaal. Payroll is namelijk een manier om flexibel te zijn en minder administratie te hoeven voeren. Zeg vaarwel tegen contracten, verzuimbeleid, pensioenen en natuurlijk de terugkerende verloningen. Bel naar 0591–679 488 of mail naar planning@flex-in.nl voor meer informatie.

De voordelen van payroll

Kiezen voor payroll leidt ertoe dat u eenvoudig en efficiënt uw personeelsadministratie kunt organiseren. Flex-in is op papier de juridisch werkgever en neemt uw arbeidsrechtelijke risico’s over. Hiermee voorkomt u ook alle administratieve taken die daarbij komen kijken. Denk daarbij aan het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, verzekeringen, loondoorbetalingen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, etc.

Meer gemak

Wel de lusten, niet de administratieve lasten.

Meer flexibiliteit

U kunt zelf personeel werven, maar (nog) niet in dienst nemen.

Minder kosten

Bespaar op loonkosten en administratiekosten.

Nieuwe en bestaande medewerkers op payroll

Payroll kan op verschillende manieren worden ingezet. Enerzijds kunt u er namelijk voor kiezen om payroll geleidelijk toe te passen. Anderzijds kunt u ook al uw bestaande medewerkers op de payroll te zetten. Dit is helemaal afhankelijk van uw wensen en wij denken dan ook graag met u mee.

Waarom voor Flex-in kiezen voor payroll?

Jarenlange ervaring leidt ertoe dat wij de specialist zijn op het vlak van goed personeel in de transport & logistiek en bouw. Daarnaast is niet alleen payroll mogelijk, ook werving & selectie en uitzenden is via ons mogelijk.

Vrijblijvend gesprek

Onze landelijke dekking en jarenlange ervaring leidt ertoe dat wij specialist zijn op het vlak van goed personeel in transport & logistiek en bouw. Bent u ook benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel daarom naar 0591–679 488 of stuur ons een email: info@flex-in.nl.

Wacht niet langer en neem contact op

Betrouwbaar en gekwalificeerd

Volledig gecertificeerd, al meer dan 16 jaar lang

NCI
NBBU
VCU
SNA