Werken bij

Werken bij Flex-in

De kantoormedewerkers van Flex-in streven er elke dag naar om kandidaten en opdrachtgevers zo goed mogelijk te bedienen. Een team van medewerkers houdt zich bezig op het vlak van financiën, verloning, administratie, marketing en natuurlijk arbeidsbemiddeling. Zoek jij een goede baan en wil jij graag tot ons team behoren? Neem dan contact met ons op. Ook als er geen openstaande vacatures zijn dan horen wij graag van je. We zijn namelijk altijd op zoek naar goede mensen!

Werken voor Flex-in betekent:

  • Werken in een dynamisch bedrijf;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen;
  • Deal uitmaken van een leuk en gezellig team!

Herken jij jezelf in onderstaande profielen? Bezit jij één of misschien wel meerdere kwaliteiten? Aarzel dan neem en neem contact met ons op.

Intercedent

Onze intercedenten zijn verantwoordelijk voor de contacten met uitzendkrachten en met opdrachtgevers. Goed met mensen kunnen omgaan is hierbij natuurlijk ontzettend belangrijk. Je spreekt hierbij zowel met uitzendkrachten als met eigenaren van bedrijven en verantwoordelijken van de personeelsplanning.

Recruiter

Een recruiter is gespecialiseerd in het vinden van de juiste persoon voor de job. De recruiter bezit hierbij de juiste kennis en technieken om iemand te benaderen en te ‘verleiden’ voor de job.

Financiële administratie

Onze financiële afdeling draagt zorg voor de betalingen aan onze uitzendkrachten. Daarbij speelt administratie natuurlijk een belangrijk onderdeel.

Sales

Ben jij een kei in sales? Dan neem je de taak op je om bedrijven te benaderen en hen de vele voordelen van Flex-in te laten zien. Kan jij haarfijn vertellen waarom payroll, uitzenden en werving & selectie zo belangrijk zijn?