Personeel waarop u kunt bouwen...

Daar kunt u op rekenen

Flex-in Uitzendgroep voor werkgevers

Er zijn tal van redenen om als werkgever voor Flex-in Uitzendgroep te kiezen . Als gespecialiseerd uitzendbureau zijn wij actief in de volgende sectoren: transport en logistiek, asbestsanering, bouw, techniek en metaal. Dankzij jarenlange ervaring weet u dat u de juiste persoon op de juiste plaats krijgt. Flexibiliteit, daadkracht en uitstekende bereikbaarheid is wat ons kenmerkt.

 

Specialiteiten van Flex-in

Al sinds 2004 zijn wij actief in als uitzendbureau in transport en logistiek. Deze sectoren kennen voor ons geen enkel geheim meer. Sinds 2015 bieden wij echter ook ook vakkrachten aan in de asbestsanering, bouw, techniek en metaal. Wij zien in de praktijk dat personeel in deze sectoren vaak samengaan met transport & logistiek. U kunt Flex-in dus breed inzetten voor gekwalificeerd personeel.

TRANSPORT
Vrachtwagenchauffeurs C of CE, nationaal of internationaal transport.
LOGISTIEK

Heftruckchauffeurs, orderpickers, machine operators.

BOUW

Timmermannen, slopers, asbestsaneerders (DAV 1-2).

Waarom Flex-in?

Er zijn verschillende redenen om Flex-in te kiezen om uw flexibele schil in te vullen. Onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche heeft ertoe geleid dat wij een groot netwerk van gekwalificeerde mensen hebben. Ook het feit dat wij meerdere vestigingen hebben is in uw voordeel. Omdat wij ook uit uw regio komen en uw branche door en door kennen, weten wij wat voor u belangrijk is als werkgever. Ook wanneer u projecten buiten uw regio heeft, vindt u in ons een uitstekend partner. Wij denken altijd met u mee en houden rekening met uw planning.

Flexibele of langdurige inzet

Onze vakkrachten zijn flexibel in te zetten. Of het gaat om tijdelijke of om langere opdrachten, wij zorgen voor gemotiveerd personeel dat u ondersteunt bij uw werkzaamheden. In de praktijk zien wij geregeld dat opdrachtgevers hun uitzendkrachten personeel in dienst nemen. In dat geval spreken we van uitgestelde werving & selectie.

 

Personeel inlenen

Als werkgever kunt u op verschillende manieren personeel inlenen. Er zijn drie vormen van uitzenden waarmee we uw bedrijf kunnen versterken.

Neem contact op met ons om meer te weten te komen. Wij geven u graag advies over wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

Wacht niet langer en neem contact op

Betrouwbaar en gekwalificeerd

Volledig gecertificeerd, al meer dan 16 jaar lang

NCI
NBBU
VCU
SNA