Werkgevers

Flex-in Uitzendgroep voor werkgevers

Er zijn tal van redenen om voor Flex-in te kiezen als werkgever. Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau met jarenlange ervaring waar organisaties met een gerust hart gebruik van maken. Wij zijn actief in de volgende sectoren: transport en logistiek, asbestsanering, bouw, techniek en metaal.

Flexibel, daadkrachtig en altijd bereikbaar zijn slechts drie redenen waarom u op ons kunt rekenen.

Personeel waarop u kunt rekenen

Onze vakkrachten zijn flexibel in te zetten. Daarnaast zijn ze altijd gemotiveerd om u tijdelijk of gedurende langere tijd te ondersteunen bij uw werkzaamheden. In de praktijk zien wij geregeld dat opdrachtgevers hun uitzendkrachten personeel in dienst nemen. In dat geval spreken we van uitgestelde werving & selectie.

Waarom Flex-in?

Er zijn verschillende redenen om Flex-in te kiezen om uw flexibele schil in te vullen. Onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche heeft ertoe geleid dat wij een groot netwerk van gekwalificeerde mensen hebben. Ook het feit dat wij meerdere vestigingen hebben is in uw voordeel. Omdat wij ook uit uw regio komen en uw branche door en door kennen, weten wij wat voor u belangrijk is als werkgever. Ook wanneer u projecten buiten uw regio heeft, vindt u in ons een uitstekend partner. Wij denken altijd met u mee en houden rekening met uw planning.

Specialiteiten van Flex-in

Al sinds 2004 zijn wij het uitzendbureau in de transport en logistiek. Deze sector kent voor ons geen enkel geheim meer. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

  • Bakwagenchauffeurs (rijbewijs C, ADR-certificaat).
  • Nationaal chauffeurs – trekker oplegger (CE, ADR-certificaat);
  • Internationaal chauffeurs – trekker oplegger (CE, ADR-certificaat);
  • Parttime en fulltime.

In de loop der jaren is er veel veranderd en Flex-in is alleen maar beter geworden. Sinds 2015 werken wij samen met Project Support Nederland (PSN), ons zusterbedrijf die voornamelijk actief is in de asbestsanering, bouw, techniek en metaal. In de praktijk zien wij dat personeel in deze sectoren vaak samengaan met het vervoer van goederen. U kunt Flex-in breed inzetten voor gekwalificeerd personeel.

Personeel inlenen

Als werkgever kunt u op verschillende manieren personeel inlenen. Er zijn drie vormen van uitzenden waarmee we uw bedrijf kunnen versterken.

Neem contact op met ons om meer te weten te komen. Wij geven u graag advies over wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.