Werkgevers

Flex-in PSN voor werkgevers

Al sinds 2004 zijn wij het uitzendbureau in transport en logistiek waar bedrijven met een gerust hart gebruik van maken. Flexibel, daadkrachtig en altijd bereikbaar zijn slechts drie argumenten waarom u op ons kunt rekenen.

Personeel waarop u kunt rekenen

Onze vakkrachten zijn flexibel in te zetten. Daarnaast zijn ze altijd gemotiveerd om u tijdelijk of gedurende langere tijd te ondersteunen met uw werkzaamheden. In de praktijk zien wij geregeld dat opdrachtgevers hun uitzendkrachten personeel in dienst nemen. In dat geval spreken we van uitgestelde werving & selectie.

Waarom Flex-in Uitzendgroep?

Er zijn verschillende redenen om Flex-in te kiezen om uw flexibele schil in te vullen. Onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche heeft ertoe geleid dat wij een groot netwerk van gekwalificeerde mensen hebben. Ook het feit dat wij meerdere vestigingen hebben is in uw voordeel. Ook wanneer u projecten buiten uw regio heeft vindt u in ons een uitstekend partner. Wij denken met u mee en houden rekening met uw planning. Niet voor niets komt het grootste deel van ons kantoorpersoneel zelf uit de transportbranche. Wij weten daarom wat voor u belangrijk is als werkgever.

Specialiteiten van Flex-in Uitzendgroep

We hebben nog steeds hetzelfde specialisme als die wij hadden in 2004: het uitzenden van personeel in de sector transport en logistiek. In de loop der jaren is er veel veranderd en Flex-in is alleen maar beter geworden. U kunt bij ons terecht voor onder meer:

  • Bakwagenchauffeurs (rijbewijs C, ADR-certificaat).
  • Nationaal chauffeurs – trekker oplegger (CE, ADR-certificaat);
  • Internationaal chauffeurs – trekker oplegger (CE, ADR-certifcaat);
  • Parttime en fulltime.

De sector van logistiek en transport kent voor ons geen enkel geheim meer. Daarnaast werken wij sinds 2015 samen met Project Support Nederland. Ons zusterbedrijf is actief in de asbestsanering, bouw en techniek, metaal en in de olie- en gasindustrie. In de praktijk zien wij dat personeel in deze sectoren vaak samengaan met het vervoer van goederen. U kunt Flex-in PSN – zoals we onze krachtenbundeling noemen – dus ook breed inzetten voor gekwalificeerd personeel.

Personeel inlenen in sector transport en logistiek

Voor u als werkgever kunt u personeel inlenen op verschillende manieren. Er zijn drie vormen van uitzenden waarmee we uw bedrijf kunnen versterken.

Neem contact op met ons om meer te weten te komen. Wij geven u graag advies wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.