Werknemers

Werknemers Flex-in

Wat houdt het in om als uitzendkracht aan de slag te gaan voor Flex-in? Onze intercedenten kennen de branche van transport en logistiek door en door. Dit komt door jarenlange ervaring. Ook als er geen openstaande vacatures op onze site vermeld staan, kunnen wij je helpen aan een goede baan.

Stappenplan

  • Neem contact op of schrijf je in;
  • We maken een kennismakingsgesprek;
  • Wij kijken in ons netwerk naar bedrijven en letten op jouw wensen;
  • Je komt via ons te werken voor het bedrijf dat bij jou past!

Verloning via Flex-in

Onze verloning is wekelijks of 4 wekelijks. Standaard wordt van wekelijkse verloning uitgegaan. 4 wekelijks dient u dan kenbaar te maken bij onze afdeling administratie. Je dient hiervoor je eigen uren bij te houden en in te vullen op ons urenportaal. Deze uren worden vervolgens ter akkoord doorgestuurd naar het bedrijf waar jij hebt gewerkt. Wij zetten vervolgens de verloning in gang. Dit doen wij wekelijks.

Hoe werkt het urenportaal?

Simpel gezegd werkt ons urenportaal als volgt. Je krijgt van ons inloggegevens toegestuurd waarop je kunt inloggen op urenportaal. Vervolgens dien je iedere week je uren in. De uren die je hebt gewerkt, worden hierna gecontroleerd door de opdrachtgever. Nadat dit is gebeurd, schieten de uren automatisch in ons verloningssysteem waarna jij wordt betaald. De betaling gebeurt op een woensdag waardoor het salaris – afhankelijk van jouw bank – een dag erna op je bankrekening staat.