Werknemers

Werknemers Flex-in Uitzendgroep

Wat houdt het in om als uitzendkracht aan de slag te gaan voor Flex-in? Onze medewerkers kennen de branche van transport & logistiek en bouw door en door. Dit komt door jarenlange ervaring. Ook als er geen openstaande vacatures op onze site vermeld staan, kunnen wij je helpen aan een goede baan.

Stappenplan

  • Neem contact op of schrijf je in;
  • We plannen een kennismakingsgesprek;
  • Wij kijken in ons netwerk naar bedrijven en letten op jouw wensen;
  • Je komt via ons te werken bij het bedrijf dat bij jou past!

Verloning via Flex-in

Onze verloning is wekelijks of 4 wekelijks. Standaard wordt van een wekelijkse verloning uitgegaan. Wens je een 4-wekelijkse verloning? Maak dit kenbaar bij onze afdeling administratie. Je dient hiervoor je eigen uren bij te houden en in te vullen op ons urenportaal. Deze uren worden vervolgens ter akkoord doorgestuurd naar het bedrijf waar jij hebt gewerkt. Wij zetten vervolgens de verloning in gang. Dit doen wij wekelijks.

Hoe werkt het urenportaal?

Simpel gezegd werkt ons urenportaal als volgt. Je krijgt van ons inloggegevens toegestuurd waarmee je kunt inloggen op het urenportaal. Vervolgens dien je iedere week je uren in. De uren die je hebt gewerkt, worden hierna gecontroleerd door de opdrachtgever. Nadat dit is gebeurd, schieten de uren automatisch in ons verloningssysteem waarna jij wordt betaald. De betaling gebeurt op een woensdag waardoor het salaris – afhankelijk van jouw bank – een dag erna op je bankrekening staat.