Werving en selectie

Werving en selectie via Flex-in Uitzendgroep

Heeft uw organisatie lastig in te vullen functies waarbij u niet goed weet hoe u deze moet invullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij werving en selectie wordt het zoekproces van goed personeel voor u uit handen genomen. Dit komt van pas op tijden van een krappe arbeidsmarkt. Goede vakkrachten zijn momenteel schaars. Dit vormt meteen het grootste voordeel om een gespecialiseerd arbeidsbureau als Flex-in in te schakelen.

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

Wij vinden het belangrijk dat wij een zo goed mogelijke match maken tussen uw bedrijf en een potentiele werknemer. De basis hiervoor is een functieprofiel. Hierin komt naar voren wat voor rijbewijs de persoon moet hebben, wat de gewenste certificaten zijn (bijvoorbeeld MIG/MAG, DAV of VCA) en komen andere zaken aan bod die voor u belangrijk zijn. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan representatief zijn en of meertaligheid. Naar aanleiding van uw functieprofiel gaan wij op zoek naar het personeel dat u nodig heeft.

Hoe werven wij?

Een groot voordeel van Flex-in als uitzendbureau in de transport & logistiek en bouw is dat wij door ons specialisme een erg goede naam hebben opgebouwd. Dit heeft als gevolg dat wij simpelweg al vele goede arbeidskrachten kennen en een erg groot netwerk hebben. Dit komt mede doordat onze intercedenten zich constant bezighouden met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en het uitbreiden van het netwerk van beschikbare kandidaten.

Wat zijn de voordelen van werving en selectie

Voor u als bedrijf heeft werving en selectie via ons meerdere voordelen. U kunt hierbij denken aan:

  • U hoeft geen tijd, geld en moeite te steken in het wervingsproces, u kunt zich concentreren op uw core business;
  • U maakt alleen kosten wanneer u iemand in dienst neemt;
  • Wij werken erg effectief en efficiënt.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via 0591–679 488 of planning@flex-in.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voordelen en wat wij voor u kunnen betekenen.