Werving en selectie

Werving en selectie in transport en logistiek

Bij werving en selectie in transport en logistiek wordt het zoekproces van goed personeel voor u uit handen genomen. Dit komt van pas op tijden van een krappe arbeidsmarkt. Goede vrachtwagenchauffeurs en logistiek personeel zijn momenteel schaars. Dit vormt meteen het grootste voordeel om een gespecialiseerd arbeidsbureau als Flex-in in te schakelen.

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

Bij Flex-in vinden wij het belangrijk dat wij een zo goed mogelijke match maken tussen uw bedrijf en uw nieuwe werknemer. De basis hiervoor is een functieprofiel. Hierin komt naar voren toe wat voor rijbewijs de persoon moet hebben, wat de gewenste certificaten zijn (ADR, bijvoorbeeld) en komen andere zaken naar bod die voor u belangrijk zijn. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan representatief zijn en of meertaligheid. Naar aanleiding van uw functieprofiel gaan wij op zoek naar het personeel dat u nodig heeft.

Hoe werven wij?

Een groot voordeel van Flex-in als uitzendbureau in transport en logistiek is dat wij door ons specialisme een erg goede naam hebben opgebouwd. Dit heeft als gevolg dat wij simpelweg al erg vele goede arbeidskrachten kennen en een erg groot netwerk hebben. Dit komt mede doordat onze kantoormedewerkers zelf uit de transportbranche komen. We kunnen stellen dat Flex-in de taal spreekt van transport.

Wat is het voordeel van werving en selectie in transport en logistiek

Voor u als bedrijf heeft werving en selectie via Flex-in meerdere voordelen. Deze zijn:

  • U concentreert zich op uw core business terwijl wij voor u werven;
  • U maakt alleen kosten wanneer u iemand in dienst neemt;
  • Wij werken erg effectief en efficiënt.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via (0)591–679488 of info@flex-in.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voordelen en wat wij voor u kunnen betekenen.