Werving en selectie

Wij nemen uw zoekproces uit handen

Werving en selectie via Flex-in Uitzendgroep

Heeft uw organisatie lastig in te vullen functies waarbij u niet goed weet hoe u deze moet invullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij werving en selectie wordt het zoekproces van goed personeel voor u uit handen genomen. Geen gedoe dus met het oneindig online plaatsen van vacatures. Goede en betrouwbare vakkrachten zijn namelijk schaars. Dit vormt meteen het grootste voordeel om een gespecialiseerd arbeidsbureau als Flex-in in te schakelen.

De voordelen van werving en selectie

Voor u als bedrijf heeft werving en selectie via ons meerdere voordelen. Denk daarbij aan:

Minder tijd kwijt

U hoeft geen tijd, geld en moeite te steken in het wervingsproces.

Minder kosten

U heeft alleen kosten wanneer u iemand in dienst neemt.

Snel resultaat

Wij werken gericht, effectief en efficiënt.

Hoe gaat werving en selectie in zijn werk?

Wij vinden het belangrijk dat wij een zo goed mogelijke match maken tussen uw bedrijf en een potentiele werknemer. De basis hiervoor is een functieprofiel. Hierin komt naar voren wat voor rijbewijs de persoon moet hebben, wat de gewenste certificaten zijn (bijvoorbeeld MIG/MAG, DAV of VCA) en komen andere zaken aan bod die voor u belangrijk zijn. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan representatief zijn en of meertaligheid. Naar aanleiding van uw functieprofiel gaan wij op zoek naar het personeel dat u nodig heeft.

Hoe werven wij?

Een groot voordeel van Flex-in is dat wij een gespecialiseerd uitzendbureau zijn in de transport & logistiek en bouw. Dankzij ons specialisme hebben wij een goede naam en netwerk opgebouwd. Dit heeft als gevolg dat wij simpelweg al vele goede arbeidskrachten in ons netwerk hebben. Onze intercedenten houden zich daarnaast constant bezig houden met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en het uitbreiden van ons kandidatennetwerk.

Vrijblijvend gesprek

Onze landelijke dekking en jarenlange ervaring leidt ertoe dat wij specialist zijn op het vlak van goed personeel in transport & logistiek en bouw. Bent u ook benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel daarom naar 0591–679 488 of stuur ons een email: info@flex-in.nl.

Wacht niet langer en neem contact op

Betrouwbaar en gekwalificeerd

Volledig gecertificeerd, al meer dan 16 jaar lang

NCI
NBBU
VCU
SNA