Flex-in presenteert nieuwe website en logo!

Blog

Flex-in is trots het nieuwe logo en de nieuwe website te lanceren. Het was hoog tijd om onze website compleet te vernieuwen. En dat is met succes gelukt! Het doel van de website is om vooral werknemers maar ook werkgevers nog beter van informatie te voorzien. Het vacature-aanbod is vernieuwd, de teksten zijn volledig herschreven en op onze nieuwe blogsectie blijft je continu op de hoogte van de ontwikkelingen in de chauffeurs, bouw en de logistiek & productie.

Nieuwe huisstijl, maar nog steeds Flex-in

Al meer dan 15 jaar waren de kleuren rood en blauw kenmerkend voor de Flex-in huisstijl. Toch hebben we besloten om met nieuwe kleuren de toekomst tegemoet te gaan. Een toekomst die wij met veel optimisme tegemoetzien! Flex-in heeft dus weliswaar een nieuw jasje, maar we blijven natuurlijk hét uitzendbureau voor in de chauffeurs, bouw, logistiek & productie. Ofwel: een nieuwe huisstijl, maar nog steeds Flex-in!

Overzichtelijke vacatures per branche

Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe website. De website is onderverdeeld in de drie takken waarin we gespecialiseerd zijn: chauffeurs (transport), bouw, logistiek & productie. Dit maakt het gemakkelijker om een geschikte baan te vinden voor jou als werknemer of om een vacature te vervullen als werkgever.

Stuur een gerichte of een open sollicitatie

Als werknemer kun je gericht solliciteren via de website. Daarvoor hoef je alleen maar je persoonsgegevens in het contactformulier in te vullen en je CV te uploaden. Zit er nog geen passende baan tussen onze vacatures? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen. Weet je nog niet helemaal weet welke baan bij jou zou passen? Maak dan gebruik van onze ‘Help mij zoeken’-optie. Stuur je gegevens door, en wij helpen jou met het zoeken naar jouw ideale baan!

Nieuwe website, ook voor werkgevers

In de huidige arbeidsmarkt kan het een uitdaging zijn om de juiste medewerkers te vinden, Maar gelukkig zijn wij er altijd om je daarbij te helpen. Op de pagina voor werkgevers vind je alle informatie die je nodig hebt als opdrachtgever. Ben je op zoek naar de juiste documenten om te delen met jouw werknemers over onze werkwijze of de richtlijnen in het werkveld? Al deze belangrijke documenten voor werknemers hebben wij overzichtelijk op een pagina geplaatst.

Blijf up-to-date via onze blogartikelen

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates in het werkveld? Volg en lees dan onze blogs. Op onze nieuwe blogpagina plaatsen we regelmatig nieuws over Flex-in, vacatures en ontwikkelingen in de sectoren chauffeurs, bouw, logistiek & productie!

Volg Flex-in op sociale media

We vinden het leuk om met je in contact te blijven. Daarom is Flex-in ook aanwezig op verschillende sociale media. Zoek en vind ons op Instagram, Facebook en LinkedIn en volg ons om op de hoogte te blijven. We delen daar namelijk de nieuwste vacatures, blogs en nieuwtjes.

Heb jij nog tips voor onze nieuwe website? Dan horen we dat natuurlijk graag! Je kunt dan contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

    privacybeleid