Voor werknemers

De beste baan voor jou in transport, bouw, logistiek en productie

Wij regelen het voor jou! Al sinds 2006 brengen wij werknemers en werkgevers samen voor het maken van de perfecte match. Bij voorkeur drinken wij eerst een kop koffie met je om jouw wensen in kaart de brengen en samen de juiste opdrachtgever te selecteren. Maar je kunt natuurlijk ook direct solliciteren op onze chauffeur vacatures, bouw vacatures en logistiek & productie vacatures. Maar dan mis je wel die kop koffie. 

Waarom zou je voor Flex-in kiezen?

  • Alles is mogelijk, jij bepaalt jouw route. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, landelijk of regionaal, vast of flexibel.
  • Persoonlijke begeleiding is bij ons standaard, wij regelen alles rond je baan. En je hebt altijd dezelfde contactpersoon die weet wat jij wil en kan.
  • Je wordt gegarandeerd op tijd uitbetaald, wekelijks of maandelijks, wat jij wilt.

Binding zoals bij een vaste werkgever, flexibiliteit van uitzendbureau

Wij zien onze kandidaten als onze eigen medewerkers, ook als je als uitzendkracht werkt. Daarom heb je een vaste Flex-in medewerker als aanspreekpunt waar je met al je vragen terecht kunt en die alles rond jouw baan regelt. Zo combineren wij de binding als bij een vaste werkgever met de flexibiliteit van een uitzendbureau.