Blogs

Open zoekfilter
Categorie

De leukste logistieke banen

Blog - 21 - 11 - 2022

Wil jij werken in de logistiek? Dan zijn er veel verschillende leuke logistieke banen waar je uit kunt kiezen. Ook zijn er allerlei soorten plekken en bedrijven waar je aan de slag kunt gaan. Als uitzendbureau zijn wij onder meer gespecialiseerd in logistieke banen en daarom vertellen wij je in deze blog alles over deze functies. Want wat moet je zoal doen om aan de slag te kunnen? En welke vaardigheden heb je nodig? Lees snel verder en ontdek het allemaal!

Asbestverwijderaar of asbestsaneerder worden: alles wat je moet weten

Blog - 08 - 11 - 2022

Wil je asbestverwijderaar worden en bijdragen aan een veiliger Nederland? Of weet je nog niet zeker of dit iets voor jou is? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het werken als asbestverwijderaar. Want hoe zien je werkzaamheden eruit? En welke functies kun je zoal vervullen? Je leest het in deze blog.

8 voordelen van het werken via een uitzendbureau

Blog - 25 - 10 - 2022

Werken via een uitzendbureau brengt, in tegenstelling tot wat je misschien denkt, een hoop gemakken met zich mee. Wij weten natuurlijk als geen ander wat al deze voordelen zijn. Denk aan pensioenopbouw en ATV dagen. In deze blog vertellen we je de 8 grootste voordelen.

1 2 3 4