Blogs

Open zoekfilter
Categorie

Wat voor verschillende soorten chauffeurs zijn er?

Blog - 28 - 09 - 2022

Ben je als bedrijf op zoek naar chauffeurs of wil je graag chauffeur worden maar weet je niet goed wat voor soort chauffeur? Dan gaat deze blog je helpen! Op deze pagina lees je meer over de verschillende soorten chauffeurs er zijn en wat de kenmerken zijn. Iedere soort chauffeur is namelijk verantwoordelijk voor het vervoer van verschillende soorten en gewichten ladingen. Sommige chauffeurs bedienen vrachtwagens met aanhangwagens, terwijl anderen betonmixers of kippers bedienen. Chauffeurs kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van hun voertuigen. Lees snel verder en ontdek de verschillende soorten chauffeurs!

De leukste banen in het transport

Blog - 19 - 09 - 2022

Bij Flex-in zijn we als uitzendbureau gespecialiseerd in functies voor in de bouw, logistiek en transport. In een eerder blog hebben we de leukste banen in de bouw voor je op een rij gezet. Maar wat zijn nou precies de leukste banen in het transport? Speciaal voor jou zijn wij dat gaan uitzoeken en hebben we hier een lijst van gemaakt. Die lijst delen we met jou in deze blog. Lees snel verder en ontdek de leukste banen!

Waarom flexibel logistiek personeel inhuren?

Blog - 30 - 08 - 2022

Heb je te maken met pieken in drukte bij jouw logistieke werkzaamheden? Dan kan het lonen om flexibel logistiek personeel in te huren via een uitzendbureau. Maar wat zijn hier nu precies de voordelen van? Waarom zou je tijdelijk personeel inhuren via een uitzendbureau? In deze blog vertellen we je er meer over.

1 2