Blogs

Open zoekfilter
Categorie

Wat verdien je als chauffeur?

Blog - 31 - 01 - 2023

Als je als chauffeur werkt of wilt gaan werken, wil je natuurlijk ook weten wat je het salaris is. Vanaf 1 januari 2023 gelden in de sector Transport en Logistiek, dat is de sector waar je als chauffeur komt te werken, nieuwe loonschalen. De loonschalen geven aan wat je als chauffeur als salaris gaat ontvangen. Dus wat verdien je als chauffeur en wat is een loonschaal precies? En kun je groeien in salaris? Dat leggen we je in deze blog uit.

Welke soorten wegtransport en soorten ladingen zijn er?

Blog - 16 - 01 - 2023

Ben je chauffeur of wil je graag chauffeur worden? Dan ga je te maken krijgen met wegtransport en de verschillende soorten ladingen die je kunt gaan vervoeren. Hiervoor gelden verschillende regels. Als jij bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen vervoert, moet je dit veilig doen en heb je een ADR-certificaat nodig. In deze blog vertellen we je over de verschillende soorten wegtransport en de verschillende soorten ladingen die daarbij horen. Lees je mee?

Rijtijden en rusttijden vrachtwagenchauffeurs (2023): hoe zit dat precies?

Blog - 21 - 12 - 2022

In Nederland gelden bepaalde rij- en rusttijden voor vrachtwagenchauffeurs. Maar hoe zit het nu precies? Want hoelang mag je als vrachtwagenchauffeur achter elkaar rijden? En wat mag je dan allemaal doen binnen die tijd? In deze blog lees je dus alles over de rij- en rusttijden in Nederland, zodat je goed voorbereid aan het werk kunt!

1 2 3 5