Voor werkgevers

Onze specialiteit: vacatures in transport, bouw, logistiek & productie

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het vinden van de juiste medewerkers een uitdaging die wij graag aangaan. Dat geldt zeker voor het vervullen van chauffeur vacatures, vacatures in de bouw en vacatures in de logistiek & productie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een sterk netwerk opgebouwd met veel gekwalificeerde vakmensen die wij écht kennen. En door slim te selecteren weten wij altijd de juiste mensen bij onze opdrachtgevers te plaatsen.

Investeren in extra begeleiding en opleiding chauffeurs

Voldoet een kandidaat nog niet helemaal aan de vacaturevereisten, dan kijken wij of extra begeleiding of opleiding het gat kunnen dichten. Zo laten wij chauffeurs met wat minder ervaring bijvoorbeeld eerst een aantal dagen meerijden bij de opdrachtgever. De kosten hiervan worden evenredig verdeeld over Flex-in, de kandidaat chauffeur en de opdrachtgever.

Flexibel, langdurige inzet of vast contract

Of het nu gaat om tijdelijke of langere opdrachten, wij regelen gemotiveerde vakkrachten die jouw bedrijf ondersteunen bij de werkzaamheden. Veel opdrachtgevers willen onze uitzendkrachten na verloop van tijd in vaste dienst nemen. Wil je gebruik maken van deze uitgestelde werving & selectie, dan kunnen wij hier voorafgaande aan de uitleen afspraken over maken.

Drie manieren om medewerkers via Flex-in in te lenen

  • Uitzenden
  • Werving en selectie
  • Payroll

Meer weten over onze diensten? Wij komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op een van onze vestigingen.

Meer weten? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Ons werk draait om mensen. Daarom komen wij graag langs om kennis te maken met nieuwe opdrachtgevers in het transport, de bouw en logistiek. Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met een medewerker van de dichtstbijzijnde Flex-in vestiging.

Betrouwbaar, gekwalificeerd en volledig gecertificeerd