Bouw vacatures

Ben jij een vakman of vakvrouw en zoek je werk in de bouw? Dan zit er vast en zeker een vacature in ons bestand die je aanspreekt. Wij krijgen regelmatig nieuwe vacatures voor de bouw binnen voor onder andere (allround) timmermannen, metselaars, tegelzetters, bouwopruimers en asbestsaneerders. Bekijk hier al onze vacatures in de bouw.

Werken in de bouw

Als je wilt werken in de bouw kun je bij veel verschillende werkgevers en functies uitkomen. Onze bouw vacatures bestaan onder andere uit: timmerman, bouwopruimer, asbestsaneerder, uitvoerder/deskundig toezichthouder asbestverwijdering (DTA), leerling asbestsaneerder en sloper. Als het aan ons ligt, zijn dit ook meteen de leukste banen in de bouw.

Kan ik bij mij in de buurt in de bouw werken?

Grote kans van wel! Als gespecialiseerd uitzendbureau in de bouw hebben we bij Flex-in een groot netwerk van bedrijven die actief zijn in deze sector. Zoek je bouw vacatures bij een bedrijf bij jou in de buurt? Neem dan contact op met ons! Samen kijken we dan met welk bedrijf je het beste matcht en waar je aan de slag kunt gaan.

Wil je werken en leren in de bouw?

Ervaring in de bouw is natuurlijk altijd handig! Maar bij sommige bouw vacatures is het niet strickt noodzakelijk. Als jij nog niet genoeg ervaring hebt voor een bepaalde vacature, dan kunnen wij je helpen. Dan zorgen we samen met de werkgever voor de juiste opleiding of cursus zodat jij helemaal klaar bent voor de functie. In principe delen wij de kosten hiervan door twee, waarbij de opdrachtgever en wij voor een gelijk deel opdraaien.

Werken als ZZP’er in de bouw

Je kunt reageren op onze vacatures in de bouw als je in loondienst wilt werken. Maar het is soms ook mogelijk om aan de slag te gaan als ZZP’er. Werken als ZZP’er in de bouw kan je meer salaris opleveren en je bent niet meer afhankelijk van een werkgever. Er zitten ook nadelen aan. Zo draai je als ZZP’er zelf op voor eventuele arbeidsrisico’s. In loondienst is jouw werkgever daarvoor verzekerd en hoef je dit niet zelf te betalen.

Werk in de bouw via Flex-in

√ Gespecialiseerd in bouw vacatures
√ Jij staat centraal bij alles wat we doen
√ Vrijheid in je baan
√ Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
√ Je krijgt jouw salaris betaald wanneer jij wilt
√ Meer dan 16 jaar ervaring
√ Onder andere N.E.N. en NBBU gecertificeerd
√ Aangesloten bij de CAO Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen

Benieuwd naar alle voordelen? Lees hier alles over de voordelen van het werken via een uitzendbureau.