8 voordelen van het werken via een uitzendbureau

Blog

Werken via een uitzendbureau brengt, in tegenstelling tot wat je misschien denkt, een hoop gemakken met zich mee. Wij weten natuurlijk als geen ander wat al deze voordelen zijn. In deze blog vertellen we je de 8 grootste voordelen.

werken via uitzendbureau voordelen

Je kiest zelf wanneer je wordt uitbetaald

Een van de grootste voordelen is de flexibiliteit in de uitbetaling van het loon. Je kunt namelijk gewoon zelf aangeven hoe vaak je uitbetaald wilt worden. Vind je het fijn om wekelijks betaald te krijgen? Dat kan! Of wil je toch liever iedere 4 weken jouw salaris ontvangen? Het is helemaal aan jou.

Je hebt afwisselend werk

Geen dag is hetzelfde. Tenminste, daar kun je voor zorgen. Veel van onze vacatures zijn banen met verschillende taken en werkzaamheden waardoor iedere dag anders loopt. Maar als je via ons gaat werken, kun je natuurlijk ook voor verschillende opdrachtgevers aan de slag gaan waardoor echt geen enkele dag hetzelfde is. Bovendien kun je zo goed achterhalen welke baan echt goed bij jou past en waar je goed in bent. Wilde je altijd al eens aan de slag als internationaal chauffeur? Via een uitzendbureau is dat mogelijk.

Je krijgt goed betaald

Veel mensen denken dat wanneer je gaat werken via een uitzendbureau dat je minder betaald krijgt. Maar dat is zeker niet waar! De extra kosten die erbij komen kijken, hoef jij namelijk niet te betalen. Dat doet de opdrachtgever. Jij krijgt dus gewoon een salaris volgens de CAO die geldt in jouw branche. Stel dat je werkt als timmerman, dan staat in het CAO ook netjes alle beschreven zoals pensioen, of ATV-dagen in de bouw.

Je bouwt een goed pensioen op

Ja, werken via een uitzendbureau betekent ook dat je pensioen kunt opbouwen. Als je via een uitzendbureau werkt, is de werkgever verplicht pensioenpremies voor je te betalen. Dit betekent dat je pensioen opbouwt. We voorzien zelfs in het bouwpensioen.

Je kunt zelf bepalen of je fulltime of parttime wilt werken

Net zoals je het uitbetalen van jouw salaris flexibel kunt bepalen, is dat het aantal uur wat je werkt ook flexibel. Werk jij het liefst fulltime? Of je werk je liever parttime? Omdat je een andere baan hebt of dat gewoon heel fijn vindt? Alles kan. Je kunt bij ons altijd aangeven wat je wensen zijn, samen zoeken we dan naar een geschikte functie.

Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen of cursussen te volgen

Een ander voordeel aan het werken via een uitzendbureau als Flex-in, is dat je bij ons de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen! Je kunt namelijk opleidingen of cursussen volgen om bijvoorbeeld een extra rijbewijs te halen of je Code 95 te vernieuwen.

Je hebt een vast contactpersoon

Bij Flex-in krijg jij je eigen vaste contactpersoon. Jij kunt dan bij hem of haar terecht om samen op zoek te gaan naar de perfecte baan voor jou. Maar ook voor vragen over bijvoorbeeld salaris, vrije dagen, pensioen, opleidingen en vacatures zit je bij jouw contactpersoon altijd goed. Jouw contactpersoon is er dus altijd voor jou wanneer je vragen hebt, hij of zij zoekt een geschikte baan voor jou en begeleidt jou in het sollicitatieproces.

Je bouwt ook vakantiedagen op

Sommige mensen denken dat je geen vakantiedagen opbouwt wanneer je via een uitzendbureau werkt. Maar dat is niet waar. Wanneer je voor ons aan de slag gaat, bouw jij gewoon vakantiedagen op. Deze dagen bouw je op, op basis van de uren die je wekelijks maakt. Als je fulltime werkt, spaar je iedere maand 2 vakantiedagen.

Werken via een uitzendbureau heeft dus een hoop voordelen

Voordelen genoeg toch? Wil je graag gebruik maken van deze voordelen en wil je graag via Flex-in werken? Kijk dan eens naar onze vacatures of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte baan!