Logistiek & productie vacatures

Wil jij werken in de logistiek of zoek je productie werk vacatures? Dan zit je hier goed! Wij hebben veel leuke logistiek medewerker vacatures, maar ook magazijnmedewerkers, vorkheftruck chauffeurs en productie vacatures zoals productiemedewerkers. Bovendien komen er regelmatig nieuwe vacatures binnen. Dus hou ons aanbod goed in de gaten! Bekijk hieronder onze huidige logistiek en productie vacatures.

Werken in de logistiek

Logistiek is een brede term die meer omvat dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is een verzamelterm voor het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een goederenstroom van de ene plek naar de andere plek en van de eerste tot de laatste fase. Je werkt vooral in magazijnen en distributiecentra van groothandels, webshops, supermarkten en andere winkelketens. Maar ook bij transportbedrijven en postorderbedrijven. Kortom: logistiek medewerkers werken overal waar goederen verzonden en/of opgeslagen worden. 

Je kunt bijvoorbeeld logistiek werk doen als logistiek medewerker. Je bent dan onder andere verantwoordelijk voor het picken van orders en voor het opslaan van inkomende goederen, het verpakken van goederen en het verzendklaar maken van goederen. Lijkt dit jou wat? Bekijk dan onze logistiek medewerker vacatures.

Lees tip! Wat doet een logistiek medewerker? en Logistiek medewerker salaris: dit ga je verdienen

Werken in de productie

Ook productie is eigenlijk een brede term. Maar het gaat vooral om het proces van het omzetten van grondstoffen of componenten in eindproducten. Als je gaat werken in de productie, ga je aan de slag in een productiehal of fabriek. De werkzaamheden verschillen enorm en kan van alles inhouden. Je kunt bijvoorbeeld aan het werk als productiemedewerker. Je gaat dan producten verpakken of inpakken en controleren of sorteren. Of machines schoonmaken of instellen en bedienen. Is dat iets voor jou? Bekijk dan onze productie vacatures. 

Lees hier over de leukste logistieke banen. 

Werken in de logistiek zonder diploma

Wil je werken en leren in de logistiek? Dat kan! Wij kunnen je helpen bij het behalen van de juiste diploma’s voor onze vacatures in de logistiek. Dit geldt overigens ook voor de producte vacatures! Samen met de werkgever kunnen wij jou voorzien van de juiste opleiding of cursus zodat jij helemaal klaar bent voor de functie. Wij delen dan de kosten van de opleiding met de werkgever. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Werken in de logistiek of productie bij Flex-in

√ Gespecialiseerd in bouw vacatures
√ Jij staat centraal bij alles wat we doen
√ Vrijheid in je baan
√ Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
√ Je krijgt jouw salaris betaald wanneer jij wilt
√ Meer dan 16 jaar ervaring
√ Onder andere N.E.N. en NBBU gecertificeerd
√ Aangesloten bij de CAO Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen

Benieuwd naar alle voordelen? Lees hier alles over de voordelen van het werken via een uitzendbureau.