Over Flex-in Uitzendgroep

Maak kennis met onze organisatie

Over Flex-in Uitzendgroep

Flex-in Uitzendgroep is hét uitzendbureau voor transport & logistiek en bouw. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel in deze sectoren. Een juiste match staat bij ons altijd op de eerste plek. Een team van deskundige medewerkers streeft er elke dag weer naar om onze klanten en flexwerkers zo goed mogelijk te helpen. 

Asbestsanering, bouw, techniek & metaal

Sinds 2015 werkt Flex-in samen met Project Support Nederland (PSN). Door deze krachtenbundeling zijn wij nu in staat om naast personeel in de transport en logistiek ook gekwalificeerde medewerkers in de asbestsanering, bouw, techniek en metaal te leveren. Zo hebben we nu een nog beter beeld van de arbeidsmarkt, werken wij constant aan de verbetering van interne processen en neemt ons netwerk met goede kandidaten almaar toe.

Word jij onze collega?

Lees wat wij jou kunnen bieden

Altijd de juiste match

Een uitzendkracht is bij ons geen nummer, maar een persoon. Bedrijven hebben het vaak al druk zat om zich bezig te houden met de werving van goed personeel. Daar komt Flex-in bij kijken; wij maken de beste match voor iedere situatie. Of u gebruik maakt van uitzenden, werving & selectie of payroll, bij ons van op aan dat u te maken krijgt met betrouwbaar personeel. Wij checken namelijk uitvoerig referenties en houden sterk rekening met uw wensen en behoeften.

Waar wij naar streven

Met een team van hardwerkende professionals streven wij er elke dag weer naar om zo veel mogelijk mensen te helpen aan een goede baan. Bij ons duurt eerlijkheid het langst en bent u verzekerd van een passende match. Daarnaast tonen de juiste certificeringen bewijzen dat wij een betrouwbare partner zijn. Wij zijn begonnen in 2004 en hebben daarom al meer dan 15 jaar ervaring in de uitzendwereld. Zelf zijn wij flexibel, maar onze relaties zijn duurzaam!

Vrijblijvend gesprek

Onze landelijke dekking en jarenlange ervaring leidt ertoe dat wij specialist zijn op het vlak van goed personeel in transport & logistiek en bouw. Bent u ook benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Een van onze medewerkers komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bel daarom naar 0591–679 488 of stuur ons een email: info@flex-in.nl.

Wacht niet langer en neem contact op

Betrouwbaar en gekwalificeerd

Volledig gecertificeerd, al meer dan 16 jaar lang

NCI
NBBU
VCU
SNA