Over ons

Vacatures in transport, bouw, logistiek en productie

Sinds 2006 verzorgen wij met veel plezier de bemiddeling voor chauffeur vacatures, bouw vacatures en logistiek & productie vacatures. Wij spreken de taal van onze vakmensen en kennen onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij de perfecte match maken zodat jij de baan krijgt die bij je past.

Iedereen een vaste begeleider

Jij staat centraal bij alles wat wij doen. Want uiteindelijk hebben wij een gezamenlijk belang: als jij op de juiste plek zit, is de opdrachtgever tevreden en hebben wij ons werk goed gedaan. Daarom krijg jij altijd een vaste begeleider tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe baan. En krijg je toegang tot ons uitgebreide aanbod vacatures in het transport, de bouw en logistiek & productie.

Vrijheid én zekerheid in je baan

Veel van onze vakmensen zijn op zoek naar zekerheid, zoals tijdige betaling en werkzekerheid. Maar zij willen ook vrijheid. Bijvoorbeeld om langer met vakantie te kunnen of om zonder gedoe van werkgever te wisselen. Of om wekelijks in plaats van vierwekelijks te worden uitbetaald. Wat je ook wilt, wij zullen er alles aan doen om het mogelijk te maken.

Sinds 2006 en volledig gecertificeerd

Bij Flex-in word je altijd op tijd betaald. Gegarandeerd. Wij staan achter je en regelen alles rond jouw nieuwe baan, zodat jij je werk zo prettig mogelijk kunt doen. Niet voor niets zijn wij volledig gecertificeerd (o.a. NEN) en aangesloten bij de CAO Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.

Betrouwbaar, gekwalificeerd en volledig gecertificeerd