Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over het werken via Flex-in

Veelgestelde vragen Flex-in Uitzendgroep

Onderstaande vragen geven een overzicht aan praktische informatie over Flex-in. We hopen hiermee al jouw vragen te beantwoorden. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met één van onze vestigingen.

Wat doet Flex-in als uitzendbureau precies?

Als uitzendbureau brengen wij de arbeidsmarkt met elkaar in verbinding. Hierbij zorgen wij ervoor dat werknemers en werkgevers met elkaar in contact komen. Een werknemer heeft hierbij een vraag om te werken, een werkgever zoekt iemand erbij als versterking. Wij hebben contact met zowel de werknemer als werkgever en weten daarom een match te maken tussen beide partijen.

Kan ik bij mij in de buurt werken?

Flex-in heeft een groot netwerk van bedrijven die actief zijn in de transport & logistiek en bouw. Wil je bij een bedrijf bij jou in de buurt werken? Neem dan contact op met ons. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Hoe lang duurt het voordat ik aan het werk kan?

We hebben momenteel veel openstaande vacatures verspreid over Nederland. Er is dus een grote kans dat je direct via ons aan de slag kunt. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de wensen van de opdrachtgever. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk een goede match te vinden.

Kan ik ook parttime via jullie aan de slag?

Je kan via Flex-in zowel parttime als fulltime aan de slag. Ook als je nu nog parttime wil werken maar op termijn fulltime, dan is dat mogelijk. Wij denken heel graag met je mee en horen graag wat jouw wensen zijn. Wat ons onderscheidt van andere uitzendbureaus is dat wij echt met je meedenken. Wij geven om onze mensen.

Hoe vindt de verloning plaats?

Onze verloning vindt iedere week plaats. Je kunt zelf ook kiezen voor een 4-wekelijkse verloning. Om je uit te kunnen betalen is het belangrijk dat je je gewerkte uren goed invult in ons urenportaal.

Welke CAO hanteert Flex-in?

Wij hanteren de CAO van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

Als ik ziek ben, wie meldt mij ziek bij het UWV?

Ben je ziek en niet in staat te komen werken? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met jouw Flex-in vestiging. Wij melden je vervolgens ziek bij het UWV.

Als ik niet meer ziek ben, wie meldt dit dan bij het UWV?

Dat dien je zelf te doen bij het UWV. Dit kan door in te loggen op ‘Mijn UWV’. Zie voor meer informatie: https://www.uwv.nl/particulieren/ziek/index.aspx.

Heb ik ook vakantiedagen?

Je hebt natuurlijk recht op vakantiedagen. Je bouwt vakantiedagen op basis van de uren die je wekelijks maakt. Fulltime werken (40 uur per week) zorgt dan voor 2 vakantiedagen per maand. Overuren worden hierbij niet meegerekend.

Wanneer wordt het vakantiegeld betaald?

Uitbetaling van het vakantiegeld vindt altijd plaats in periode 6 van het jaar. Dit is dus in de maand juni.

Ik ben verhuisd/heb een nieuw nummer of e-mailadres. hoe geef ik dit door?

Neem contact op met jouw Flex-in vestiging om de wijziging(en) door te geven. Ook kan je dit per mail versturen naar planning@flex-in.nl.

Inschrijven bij Flex-in Uitzendgroep is eenvoudig

Bekijk onze vacatures