Uitzenden

Uitzenden via Flex-in Uitzendgroep

Personeel op uitzendbasis inhuren is voor veel bedrijven een manier om flexibel en schaalbaar te zijn. Of het nu gaat om opdrachten van één uur of opdrachten voor onbepaalde tijd, de uitzendkracht sluit een faseovereenkomst met ons en is daardoor flexibel inzetbaar voor uw organisatie.  Daarnaast bent u geen waardevolle tijd en kosten kwijt om een geheel wervingsproces in gang te zetten.

Juiste persoon op de juiste plaats

Bij de uitvoering van het werk is het belangrijk om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Wij zijn erin gespecialiseerd om op basis van uw vraag de juiste persoon erbij te zoeken. Wij begeleiden onze mensen persoonlijk en zorgen ervoor dat u weinig tijd kwijt bent om iemand in te werken.

De voordelen van uitzenden via Flex-in

Een medewerker op uitzendbasis via ons inhuren kent vele voordelen. Denk daarbij aan:

  • De uitzendkracht staat niet bij u, maar bij ons op de loonlijst;
  • Minder werkgeversrisico’s – en verplichtingen;
  • U geniet van een verlengde proefperiode en een beperkte opzegtermijn.

Groot netwerk van capabele chauffeurs & vakkrachten

Bij Flex-in hebben we in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van capabele chauffeurs en vakkrachten met diverse kwaliteiten.  Onze uitzendkrachten zijn flexibel in te zetten. Sommigen werken continu via ons, anderen zijn juist op oproepbasis beschikbaar. Daarnaast zijn ze altijd gemotiveerd om u tijdelijk of gedurende langere tijd te ondersteunen bij uw werkzaamheden. In de praktijk zien wij geregeld dat opdrachtgevers hun uitzendkrachten vast in dienst nemen. In dat geval spreken we van uitgestelde werving & selectie.

Heeft u behoefte aan een goed personeel? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.