Uitzenden

Uitzenden – transport en logistiek personeel

Veel bedrijven in de transport en logistiek maken sinds de economische crisis van een zogenaamde flexibele schil. Dit stelt hen in staat om op te schalen wanneer dit nodig is zonder hierbij risico te lopen. Personeel op uitzendbasis inhuren is voor veel bedrijven een manier om flexibel en schaalbaar te zijn. Daarnaast bent u geen waardevolle tijd en kosten kwijt om een geheel wervingsproces in gang te zetten.

Juiste persoon op de juiste plaats

Ieder bedrijf heeft een eigen cultuur en identiteit en dit komt naar voren toe in de medewerkers die er werken. Bij de uitvoering van het werk is het daarom belangrijk om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Bij Flex-in zijn wij erin gespecialiseerd om op basis van uw vraag de juiste persoon erbij te zoeken. Wij begeleiden onze mensen persoonlijk en zorgen ervoor dat u weinig tijd bent om iemand in te werken.

Kennis van de transportwereld

Wij weten dat uw transport nooit stil staat. Dit heeft twee redenen. Ten eerste hebben veel van onze kantoormedewerkers ervaring in de transportsector. Ten tweede kennen wij de transportbranche al sinds 2004 en weten wij waar u tegenaan loopt. U vindt in Flex-in een sparringpartner die u helpt voorbereid te zijn op de toekomst.

Groot netwerk van capabele chauffeurs

Bij Flex-in hebben we in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van chauffeurs met diverse kwaliteit. Sommige chauffeurs werken continu via ons, anderen zijn juist op oproepbasis beschikbaar. Heeft u behoefte aan een goed personeel? Dan loont het om met ons contact op te nemen. Bijkomend voordeel is onze samenwerking met Project Support Nederland. Hierdoor zijn we in staat om ook technisch personeel te leveren dat actief is in bijvoorbeeld de bouw, metaalbranche of asbestsanering.

Meer weten? Neem contact met ons op!