Blogs

Open zoekfilter
Categorie

Werken als veiligheidscoördinator: alles wat je moet weten

Blog - 12 - 07 - 2024

Zoek je een baan waarin je echt een verschil kunt maken op de werkvloer? Als veiligheidscoördinator zorg je ervoor dat iedereen veilig kan werken, of het nu op een bouwplaats, in een fabriek, of in de logistiek is. Deze functie is essentieel voor het waarborgen van een veilige en gezonde werkomgeving. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het werken als veiligheidscoördinator, inclusief de voordelen, taken en carrièremogelijkheden.

Werken als servicemonteur – wat doe je dan?

Blog - 07 - 05 - 2024

Ben jij iemand die graag technische problemen oplost en zorgt dat alles op rolletjes loopt? Of je nu de kapotte koffiemachine op kantoor fixt of de fiets van je buurman weer aan de praat krijgt, jij bent de held van het moment. Stel je eens voor dat je deze passie voor probleemoplossing kunt omzetten in een bevredigende carrière als servicemonteur. Elke dag sta je voor nieuwe uitdagingen, of het nu gaat om het repareren van een productielijn in een fabriek of het installeren van geavanceerde apparatuur in een ziekenhuis. Bij Flex-in begrijpen we jouw talent en bieden we een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en bloeien.

Werken als kipperchauffeur – wat doe je dan?

Blog - 01 - 03 - 2024

Heb je ooit nagedacht over een baan waar elke dag iets nieuws brengt? Waar je het ene moment door uitgestrekte landschappen rijdt en het volgende moment een bruisend bouwterrein oprijdt? Dan is de baan van kipperchauffeur misschien wel jouw volgende baan. In de wereld van logistiek, bouw en transport zijn kipperchauffeurs een belangrijke pion. Ze vervoeren alles, van zand tot grind, en zorgen ervoor dat projecten vlot door kunnen gaan. Klinkt goed? Dan is het tijd om te ontdekken wat deze baan jou kan bieden.

1 2 3 10